Masz pytania?
Zadzwoń!

61 866 11 21

lub wyślij
pytanie on-line

kontakt on-line

Ogrody różane
Znajdź miejsce idealne na Twój biznes w Poznaniu!
Zobacz więcej

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ogrody Różane Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 24, 62-500 Konin, kontakt do Inspektora Ochrony Danych: iod@konimpex.com.pl
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą zgodnie z ww. rozporządzeniem art. 6 ust 1:
    • w celu wykonywania praw i obowiązków wynikających z umów zawartych przez Pana/Panią ze Spółką;
    • przedstawienia oferty własnych produktów spółki;
    • w celu realizacji praw i obowiązków ustawowych i umownych administratora związanych z realizacją inwestycji, w odniesieniu do której Pan/Pani zawarli z Administratorem umowę.
  3. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą również podmioty współpracujące przy realizacji inwestycji i wykonywaniu umów takie jak: generalny wykonawca, notariusz, kancelaria prawna, administrator osiedla (budynku), firmy świadczące usługi informatyczne, firma świadcząca usługi księgowe, bank finansujący realizację inwestycji, bank prowadzący rachunek powierniczy (w przypadku zawarcia umowy deweloperskiej) oraz Konimpex-Invest Sp. z o.o. jako firma prowadząca obsługę inwestycji, komercjalizację (sprzedaż) oraz archiwizację.
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres:
    • 11 lat w przypadku zawarcia umowy;
    • W pozostałych przypadkach - 6 miesięcy od zakończenia sprzedaży inwestycji, którą Pani/Pan wyraziliście zainteresowanie.
  5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, a także prawo do przenoszenia danych;
  6. Jeśli dane przetwarzane są na podstawie Pani/Pana zgody ma Pan/Pani prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  7. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  8. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne ale jest niezbędne w celu przedstawienia oferty i/lub zawarcia umowy. Bez przekazania danych osobowych nie będzie możliwe zawarcie umowy;

Kontakt

Biuro obsługi klienta Konimpex-Invest

60-251 Poznań, ul. Hetmańska 27/1
tel. 61 862 64 91, tel. 61 866 11 21
fax 61 866 16 25
e-mail: biuro@konimpex-invest.pl
godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 8.00 - 18.00
sobota: 10.00 - 14.00



Partnerzy

PZFD - potwierdzona wiarygodność

Od czerwca 2006 r. jesteśmy członkiem Polskiego Związku Firm Deweloperskich - związku zrzeszającego firmy deweloperskie, działające w branży budownictwa mieszkaniowego.
Stosujemy Kodeks Dobrych Praktyk w relacjach Klient - Deweloper.


Polski Związek Firm DeweloperskichKodeks Dobrych Praktyk



Wyszukiwarka lokali

Wyszukiwarka mieszkań

Informacje o plikach cookies
Ciasteczka (cookies)
Niniejsza witryna w niektórych obszarach wykorzystuje pliki cookies. Pliki cookies to niewielkie pliki wysyłane do komputera odwiedzającego identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia i przyspieszenia działania serwisu. Niektóre z nich są niezbędne w celu korzystania z usług świadczonych przez portal, w szczególności służą utrzymaniu sesji, dzięki czemu użytkownik nie musi na każdej podstronie portalu ponownie wpisywać adresu strony. Niektóre są przez witrynę zbierane w celu tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy portalu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości oraz ułatwia użytkownikom powrót do witryny w ramach autouzupełniania okien wyszukiwania. Dotyczy to w szczególności ciasteczek Google Analytics oraz Google Adwords.
Google Analytics i Google Adwords to usługi udostępniane przez Google LLC („Google”). Google będzie korzystał z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu, w tym autouzupełniania okien wyszukiwania. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli taki obowiązek wynikał będzie z przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Informacje zbierane przez wskazane ciasteczka są przekazywane Google LLC i przechowywane przez nią na serwerach poza Europejskim Obszarem Gospodarczym. Przekazując dane poza obszar Europejskiego Obszaru Gospodarczego Google LLC zapewnia, że podlega certyfikacji w ramach programu UE – USA Privacy Shield a zakres tej certyfikacji obejmuje dane osobowe użytkowników https://www.privacyshield.gov/list. Informacje dostarczone przez usługę Google Analytics i Google Adwords Administrator witryny wykorzystuje wyłącznie w celu poprawienia funkcjonalności i oferty portalu oraz własnych usług i nie przekazuje ich do innych podmiotów. Ciasteczka są nieszkodliwe dla komputera, jak również dla użytkownika i jego danych.
Rezygnacja z cookies
Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na korzystanie przez witrynę z cookies w sposób i w celach określonych powyżej. Odnośniki do innych stron Portal zawiera linki do innych stron www. Administrator niniejszego portalu nie ponosi jednak odpowiedzialności za obowiązujące na tych stronach zasady prywatności. Zachęcamy aby po przejściu na takie strony zapoznać się ze stosowaną przez nie polityką prywatności.
Facebook
W przypadku osób korzystających z naszego portalu, posiadających konto na portalu Facebook, jeśli w trakcie odwiedzin na naszej witrynie są one zalogowane na portalu Facebook lub jeżeli posiadają pliki cookies portalu Facebook zapisane w ich urządzeniu końcowym, firma Facebook ma możliwość przypisania Państwa odwiedzin na niniejszym portalu do Państwa profilu w portalu Facebook. Wynika to z umieszczenia w portalu przycisku „Lubię to”. Dla przekazania informacji nie jest konieczne klikniecie przycisku „Lubię to”. Informacje o celu i zakresie gromadzenia danych oraz dalszym przetwarzaniu i wykorzystywaniu danych przez firmę Facebook, a także informacje o ustawieniach ochrony prywatności są dostępne w polityce ochrony danych firmy Facebook.
Zgadzam się Później